OFFICE RESTYLE
MCA ENGINEERING

OFFICE RESTYLE
MCA ENGINEERING NEDERLAND

NL
Voor het kantoor van MCA Nederland in Eindhoven mochten we een kleine restyle uitvoeren. Naast de restyle waren er vergaderruimtes waar de akoestiek een probleem was, ook dit hebben we opgelost. Elke vergaderruimte heeft de naam van een stad waar MCA een kantoor heeft. Dit, samen met 'engineering' hebben we als inspiratie gebruikt voor custom kunstwerken. Deze hebben we op extra dikke spieramen gemaakt zodat we op de achterzijde schuimrubbermatten konden plaatsen. Hierdoor is de akoestiek erg verbeterd.

Naast de verschillende vergaderruimtes zijn er ook twee Skype ruimtes. Deze hebben we geel en blauw geverfd en door middel van verschillende accesoires deze kleuren nog eens extra geaccentueerd. Om het kantoor nog meer de juiste vibe mee te geven, hebben we een candy wall geplaatst in de keuken en een LP speler met plaatjes om even te relaxen.

Hierbij een kleine impressie van het eindresultaat.
MCA Engineering Nederland bedankt voor deze leuke opdracht!

Transloetjes van Fatboy, zitbal van VLUV, LP plaatjes van JensDO Records, custom kunstwerken door We are Now.
UK
For MCA Engineering Nederland we did a small restyle for their office in Eindhoven. In addition to the restyle, there were meetingrooms where the acoustics were a problem, so we needed to fix that too. Each meetingroom has the name of a city where MCA has an office. This, together with 'engineering', was the inspiration for the custom artworks we've made. We mounted the artwork on extra thick windows so that we could place foam rubber mats on the back. This has greatly improved the acoustics in the meetingrooms.

In addition to the various meetingrooms, there are also two Skype rooms. We painted the walls yellow and blue and accentuated these colors even further with the help of various accessories in matching colors.

To give the office the right vibe even more, we have placed a candy wall in the kitchen and a records player with L.P's to relax. Hereby a small impression of the end result.
MCA Engineering Nederland thanks for this great assignment!

Transloetjes by Fatboy, sitting ball from VLUV, LP pictures from JensDO Records, custom artwork by We are Now.
Fotografie door Iris van Baarle

FEEL FREE TO SHARE!
SHARING IS CARING