HIGH QUALITY ART PRINTS

HIGH QUALITY ART PRINTS

WE UNDERSTAND ART & ARTIST

  • In het kort
Wie zijn wij eigenlijk en waar komt onze expertise vandaan? Art Now is vijf jaar geleden begonnen als Gallery Art Now in Rotterdam. Daar verkochten we originele kunstwerken, art prints en design producten.

Sinds 2020 zijn we werkzaam in Drunen en richten we ons enkel nog op het vervaardigen van hoogwaardige art prints. We zijn een kleine studio maar daarom ook heel laagdrempelig, makkelijk te bereiken en zeer flexibel.

HIGH QUALITY

DE PRINTER
DE INKTEN
HET PAPIER

IRIS VAN BAARLE
- museologe -

  • HOE HET BEGON
Iris heeft na haar studie museologie (tegenwoordig Cultureel Erfgoed) drie jaar bij een galerie in Amsterdam gewerkt, daarna heeft ze samen met haar man vijf jaar lang een eigen galerie gehad in Rotterdan: Gallery Art Now. Genoeg expertise en ervaring dus om te weten wat de eisen en de standaard is voor Fine Art Prints en foto afdrukken.

Sinds 2020 is Art Now verhuisd naar het Brabantse Drunen en hebben zowel Iris als haar man nu een studio en werkruimte aan huis. Dit heeft veel rust gebracht, maar ook flexibiliteit. Als het moet, kunnen ze diezelfde avond nog produceren, inlijsten of inpakken. 

Langzaamaan breiden we nu uit tot meer kunstenaars en verschillende type art prints. Maar er is altijd nog ruimte voor nieuwe kunstenaars, denk je dat jij past bij Art Now? Neem dan gerust contact met Iris op.
WE UNDERSTAND ART & ARTIST
CONTACT INFORMATIE
ART NOW
ROSSINISTRAAT 12
5151 KJ  DRUNEN
NEDERLAND
ZAKELIJKE INFORMATIE
IBAN: NL97 KNAB 0607 9167 53
BIC: KNABNL2H
VAT: NL004713367B04
KVK: 892.77.244

Copyrights © 2022 Art Now, All rights reserved.